MINE MEST SPILTE SANGER FRA 2016

musikk 20/12/2016

Jeg har prøvd å plukke ut de sangene som jeg har spilt mest i 2016 – fra 2016.

Jeg vet ikke helt om jeg kan stå inne for det som en topp 10-liste, men det er i hvert fall sanger som jeg kan høre på nå, og tenke at jeg kommer til å fortsette å høre på i året som kommer også:

The Circle og Playaz får meg til å bare ville være, Alakazam ! gjør at jeg vil gå på en svett nattklubb, Nostalgi 3Millioner gir meg kjærlighetssorg, Aldri for mye og Bryter ned får meg til å ville danse uironisk,  Love On the Brain og Higher gjør at jeg får vondt i magen, Fotspor gjør meg glad og jeg kunne sikkert begynt å gråte av Waiting.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s